Sotare i Västerås

Letar du efter prisvärda murare och sotare i Västerås? Skorstensarbeten.se gör det enkelt för privatpersoner, företag och organisationer att inhämta offerter på tjänster som exempelvis skorstenreparation, mura en ny skorsten, täta en skorsten och sota skorsten, i Västerås med omnejd. 

Det finns många företag som utför skorstensarbeten i Västerås – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

För att företagen ska kunna ge dig så bra kostnads- och projektförslag som möjligt rekommenderar vi att du fyller i din förfrågan så utförligt du kan. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika entreprenörer inom mureri och sotning i Västerås kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Det är sedan helt upp till dig vilken av dessa du vill samarbeta med.

Kom ihåg att vår tjänst är kostnadsfri att använda och du förbinder dig inte heller till att gå vidare med de företag som kontaktar dig. Att hitta branschens bästa entreprenörer ska vara enkelt och kravlöst!

Vilka typer av tjänster kan jag få hjälp med?

Oavsett om det handlar om att låta en sotare inspektera så att dina rökkanaler är täta inför en kamininstallation, en årlig rutinsotning, mura om den förfallna skorstenen eller utföra en lättare skorstensrenovering så hittar du rätt person för jobbet här.

Längst ner på sidan kan du även se vad andra har ansökt om för tjänster, och som du ser finns det många olika behov av skorstenstjänster.

Vi samarbetar med ett företag som har en stor databas av yrkesprofessionella sotare, vilket betyder att när du skickar in din offertförfrågan så kommer de matcha din ansökan med precis rätt firmor i Västerås.

Sedan kommer firmorna att kontakta dig med sina offerter, där du bland annat hittar kostnadsförslag. När du valt ut den firma som passar dig bäst så kan ni planera detaljerna för arbetet och sedan sätta igång!

Kom ihåg att...

Du som ansöker som privatperson har rätt att använda dig av ROT-avdraget på många skorstensarbeten!

Lycka till med att hitta din sotare i Västerås!

Våra senaste förfrågningar

 • Dag bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Har en vedspis i en stuga som ligger i Västra Höle, Rengsjö. Spjället som sitter i murstocken har gått sönder. Spjället går inte att öppna utan handtaget till spjället snurrar bara runt. Man måste knacka hål på murstocken vid spjället för att komma åt att...
 • Anders bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Sotning/Kontroll av murstock. Eldstad ej använd på ca 10 år.
  Ev förberedelse för ny kamin, insats.
  Reparation av skador i själva eldstaden.
 • Camilla bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Emy.xx@hotmail.com
  Ha hjälp med besiktning av skorsten så man kan använda den.
 • Pernilla bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Sotning å kollnpå min skorsten
 • Matts bad om offert för Hus & Fastighet - Sotare
  Sotning
 • Lars bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Dåligt luftflöde i självdragsventilation i badrum källare. Inspekterat skorstenen och 2 av 6 kanaler igensatta av gamla kajbon (knappt en meter ned från skorstenens topp). Vet ej vilken kanal som går till badrummet, den andra troligen blindgång. Inga fåglar eller ägg i bon för...
 • Lennart bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Har monterat en braskamin och sotaren var här och provtryckte men kanalen var inte tillräcklig tät. Ca: 6 meter uppåt behövs ett rör. Eller om det finns något annat sätt att täta.
 • Bengt bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Brandskyddskontrollä

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.