Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Sotare i Västerås

Letar du efter prisvärda murare och sotare i Västerås? Skorstensarbeten.se gör det enkelt för privatpersoner, företag och organisationer att inhämta offerter på tjänster som exempelvis skorstenreparation, mura en ny skorsten, täta en skorsten och sota skorsten, i Västerås med omnejd. 

Det finns många företag som utför skorstensarbeten i Västerås – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

För att företagen ska kunna ge dig så bra kostnads- och projektförslag som möjligt rekommenderar vi att du fyller i din förfrågan så utförligt du kan. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika entreprenörer inom mureri och sotning i Västerås kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Det är sedan helt upp till dig vilken av dessa du vill samarbeta med.

Kom ihåg att vår tjänst är kostnadsfri att använda och du förbinder dig inte heller till att gå vidare med de företag som kontaktar dig. Att hitta branschens bästa entreprenörer ska vara enkelt och kravlöst!

Vilka typer av tjänster kan jag få hjälp med?

Oavsett om det handlar om att låta en sotare inspektera så att dina rökkanaler är täta inför en kamininstallation, en årlig rutinsotning, mura om den förfallna skorstenen eller utföra en lättare skorstensrenovering så hittar du rätt person för jobbet här.

Längst ner på sidan kan du även se vad andra har ansökt om för tjänster, och som du ser finns det många olika behov av skorstenstjänster.

Vi samarbetar med ett företag som har en stor databas av yrkesprofessionella sotare, vilket betyder att när du skickar in din offertförfrågan så kommer de matcha din ansökan med precis rätt firmor i Västerås.

Sedan kommer firmorna att kontakta dig med sina offerter, där du bland annat hittar kostnadsförslag. När du valt ut den firma som passar dig bäst så kan ni planera detaljerna för arbetet och sedan sätta igång!

Kom ihåg att...

Du som ansöker som privatperson har rätt att använda dig av ROT-avdraget på många skorstensarbeten!

Lycka till med att hitta din sotare i Västerås!

Våra senaste förfrågningar

Daniel bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Provtryckning av skorsten i villa

Jan bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Hej! har ett sommarhus i Hillsand. Fem mil från strömsund. Fogarna på skorstenen har sett bättre dagar. Vet inte skicket förövrigt men skulle behöva en koll och kostnadsförslag på det.
Mvh / Jan Danielsson

Carina bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Carina Carlberg

Anneli bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Besiktning, provtryckning och sotning av skorsten för att kolla att den är godkänd att elda med.

12-13? 13-14? 14-15? 15-16? (en del tycker att det är en bra boost att köra loss innan de går hem och hämtar barnen på dagis etc. Då har dom…

Filip bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Hej skulle vilja få en offert på insatsrör till pelletspanna eventuellt glidgjutning och ett uttag till kamin till vardagsrummet.

Mvh Filip alvthin

Ida bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Vi har en kamin (kassett i öppen spis). Anslutningsröret behöver tätas innan 4/7. Mindre jobb vad jag förstått. Det avser stuga i Bastmora.

Sakari bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Besiktning befintlig skorsten rökkanal/er

Eriel bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Inselation och besiktning av braskamin, kommer att installera isolerat rör ej mur. Vill gärna ha offert på detta
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.