Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Sotare i Uppsala

Letar du efter prisvärda murare och sotare i Uppsala? Skorstensarbeten.se gör det enkelt för privatpersoner, företag och organisationer att inhämta offerter på tjänster som exempelvis skorstenreparation, mura en ny skorsten, täta en skorsten och sota skorsten, i Uppsala med omnejd. 

Det finns många företag som utför skorstensarbeten i Uppsala – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

För att företagen ska kunna ge dig så bra kostnads- och projektförslag som möjligt rekommenderar vi att du fyller i din förfrågan så utförligt du kan. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika entreprenörer inom mureri och sotning i Uppsala kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Det är sedan helt upp till dig vilken av dessa du vill samarbeta med.

Kom ihåg att vår tjänst är kostnadsfri att använda och du förbinder dig inte heller till att gå vidare med de företag som kontaktar dig. Att hitta branschens bästa entreprenörer ska vara enkelt och kravlöst!

Vilka typer av tjänster kan jag få hjälp med?

Oavsett om det handlar om att låta en sotare inspektera så att dina rökkanaler är täta inför en kamininstallation, en årlig rutinsotning, mura om den förfallna skorstenen eller utföra en lättare skorstensrenovering så hittar du rätt person för jobbet här.

Längst ner på sidan kan du även se vad andra har ansökt om för tjänster, och som du ser finns det många olika behov av skorstenstjänster.

Vi samarbetar med ett företag som har en stor databas av yrkesprofessionella sotare, vilket betyder att när du skickar in din offertförfrågan så kommer de matcha din ansökan med precis rätt firmor i Uppsala.

Sedan kommer firmorna att kontakta dig med sina offerter, där du bland annat hittar kostnadsförslag. När du valt ut den firma som passar dig bäst så kan ni planera detaljerna för arbetet och sedan sätta igång!

Kom ihåg att...

Du som ansöker som privatperson har rätt att använda dig av ROT-avdraget på många skorstensarbeten!

Lycka till med att hitta din sotare i Uppsala!

Våra senaste förfrågningar

anna bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Hej, vi har en ny kamin sen i december förra året, men problemet vi har är att det kommer in väldigt mycket rök i huset, och det luktar väldigt mycket i kläder och textil. skulle vi kunna få hjälp med detta, är inte så orienterad…

Marita bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Renovering av skorsten ovan tak
Mura om eller plåtsko

Sofia bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Vår skorstenshuv (med fågelskydd) har gått sönder, själva huven blåste upp och är nu bucklad, så den går inte att låsa ordentligt. Den har nu monterats ner och står nu på marken, så vi skulle önska en offert på att antingen fixa till och sätta…

Anna-Greta bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Tegelstenar lossnat på skorstenen ovanför taket på mitt fritidshus i Råndalen.

Per bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Har ett äldre hus med skorsten och vedeldad panna i köket som är besiktigad och godkänd. På övre plan ansluter en kamin till skorstenen via stålrör, men den inkopplingen är inte godkänd. Behöver ha hjälp med att göra installationen godkänd.

Ulf bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Hej, Skulle behöva slamma (några rökkanaler) i en gammal vedeldad eldstad och vedeldad köksspis

Sakari bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Besiktning befintlig skorsten rökkanal/er

olov bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Undersöka skorsten. Har ej varit i bruk dom sista 10 till 15 år
Mvh
Olle Ö
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.