Sotare i Stockholm

Letar du efter prisvärda murare och sotare i Stockholm? Skorstensarbeten.se gör det enkelt för privatpersoner, företag och organisationer att inhämta offerter på tjänster som exempelvis skorstenreparation, mura en ny skorsten, täta en skorsten och sota skorsten, i Stockholm med omnejd. 

Det finns många företag som utför skorstensarbeten i Stockholm – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

För att företagen ska kunna ge dig så bra kostnads- och projektförslag som möjligt rekommenderar vi att du fyller i din förfrågan så utförligt du kan. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika entreprenörer inom mureri och sotning i Stockholm kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Det är sedan helt upp till dig vilken av dessa du vill samarbeta med.

Kom ihåg att vår tjänst är kostnadsfri att använda och du förbinder dig inte heller till att gå vidare med de företag som kontaktar dig. Att hitta branschens bästa entreprenörer ska vara enkelt och kravlöst!

Vilka typer av tjänster kan jag få hjälp med?

Oavsett om det handlar om att låta en sotare inspektera så att dina rökkanaler är täta inför en kamininstallation, en årlig rutinsotning, mura om den förfallna skorstenen eller utföra en lättare skorstensrenovering så hittar du rätt person för jobbet här.

Längst ner på sidan kan du även se vad andra har ansökt om för tjänster, och som du ser finns det många olika behov av skorstenstjänster.

Vi samarbetar med ett företag som har en stor databas av yrkesprofessionella sotare, vilket betyder att när du skickar in din offertförfrågan så kommer de matcha din ansökan med precis rätt firmor i Stockholm.

Sedan kommer firmorna att kontakta dig med sina offerter, där du bland annat hittar kostnadsförslag. När du valt ut den firma som passar dig bäst så kan ni planera detaljerna för arbetet och sedan sätta igång!

Kom ihåg att...

Du som ansöker som privatperson har rätt att använda dig av ROT-avdraget på många skorstensarbeten!

Lycka till med att hitta din sotare i Stockholm!

Våra senaste förfrågningar

 • Elias bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Hej, vi har ett antal eldstäder som behöver rustas upp i rökgångarna. Skulle vilja få ett par offerter på det.
 • Maria, Kenneth bad om offert för Hus & Fastighet - Sotare
 • Jan bad om offert för Bygg & hantverkare - Besiktningsman
  Sotning och intygande om ändamålsenlig anläggning i form av järnspis och skorsten nd
 • Rolf bad om offert för Hus & Fastighet - Sotare
  Hej, vi skulle gärna villa sota våran skorsten. Vi har nyas köpt hus och är lite osäker på när det ble sorat sist.
 • Jan bad om offert för Hus & Fastighet - Sotare
  Besiktning av skorsten och kamin.
 • Olle bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Mura igen hål i murstocken från gamma kamin samt ta upp nytt hål (högre upp) för ny kamin och ansluta densamma (Contura 635).
 • Lola bad om offert för Hus & Fastighet - Sotare
  Bedömning av befintlig skorsten och rådgivning av byggnation av skorsten till pelletspanna
 • Joakim bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Vi behöver hjälp med sotning på vår vår västerbottengård i Bäcknäs. Mellan Lycksele och Storuman. Gärna så snart som möjligt.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.