Sotare i Norrköping

Letar du efter prisvärda murare och sotare i Norrköping? Skorstensarbeten.se gör det enkelt för privatpersoner, företag och organisationer att inhämta offerter på tjänster som exempelvis skorstenreparation, mura en ny skorsten, täta en skorsten och sota skorsten, i Norrköping med omnejd. 

Det finns många företag som utför skorstensarbeten i Norrköping – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

För att företagen ska kunna ge dig så bra kostnads- och projektförslag som möjligt rekommenderar vi att du fyller i din förfrågan så utförligt du kan. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika entreprenörer inom mureri och sotning i Norrköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Det är sedan helt upp till dig vilken av dessa du vill samarbeta med.

Kom ihåg att vår tjänst är kostnadsfri att använda och du förbinder dig inte heller till att gå vidare med de företag som kontaktar dig. Att hitta branschens bästa entreprenörer ska vara enkelt och kravlöst!

Vilka typer av tjänster kan jag få hjälp med?

Oavsett om det handlar om att låta en sotare inspektera så att dina rökkanaler är täta inför en kamininstallation, en årlig rutinsotning, mura om den förfallna skorstenen eller utföra en lättare skorstensrenovering så hittar du rätt person för jobbet här.

Längst ner på sidan kan du även se vad andra har ansökt om för tjänster, och som du ser finns det många olika behov av skorstenstjänster.

Vi samarbetar med ett företag som har en stor databas av yrkesprofessionella sotare, vilket betyder att när du skickar in din offertförfrågan så kommer de matcha din ansökan med precis rätt firmor i Norrköping.

Sedan kommer firmorna att kontakta dig med sina offerter, där du bland annat hittar kostnadsförslag. När du valt ut den firma som passar dig bäst så kan ni planera detaljerna för arbetet och sedan sätta igång!

Kom ihåg att...

Du som ansöker som privatperson har rätt att använda dig av ROT-avdraget på många skorstensarbeten!

Lycka till med att hitta din sotare i Norrköping!

Våra senaste förfrågningar

 • Curt bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Godkännande av installation av
  braskamin
 • Frida bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Har en murstock i sommarstugan som har sprickor och är ”sne” på grund av att stugan står på mjuk mark. Vill ha någon som kommer och beslutar om murstocken måste rivas eller om den kan behållas.
 • Johan bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Skulle vilja ha en offert på kostnad för en koll på vår kamin, precis köpt huset och den har tydligen inte varit använd på 6-7 år, vill gärna kunna använda den
 • Josefin bad om offert för Hus & Fastighet - Sotare
  Besiktiga en braskassett av nyköpt hus. Eventuellt sotning.
 • Jessica bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Mura om en skorsten från nock och uppåt
 • Eva bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Vill sätta in kamin men vet inte om skorsten är ok.
 • Seika bad om offert för Hus & Fastighet - Sotare
  Sotning av 4 eldstäder (+4 kakelugnar som enl uppgift inte används) med tillhörande rökkanaler. Stoftsugning och bortforsling av sot till destruktion.
 • kickan bad om offert för Hem & Trädgård
  laga skorsten mura upp nya stenar ovan tak.
  dom håller på att gå sönder. läcker mellan tak och murstock och har eld förbud. ska man ha rör eller glidgjutning? det är en vedspis och en kakelugn skulle vilja ha prisförslag offert.
  tack på förhand

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.