Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Sotare i Norrköping

Letar du efter prisvärda murare och sotare i Norrköping? Skorstensarbeten.se gör det enkelt för privatpersoner, företag och organisationer att inhämta offerter på tjänster som exempelvis skorstenreparation, mura en ny skorsten, täta en skorsten och sota skorsten, i Norrköping med omnejd. 

Det finns många företag som utför skorstensarbeten i Norrköping – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

För att företagen ska kunna ge dig så bra kostnads- och projektförslag som möjligt rekommenderar vi att du fyller i din förfrågan så utförligt du kan. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika entreprenörer inom mureri och sotning i Norrköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Det är sedan helt upp till dig vilken av dessa du vill samarbeta med.

Kom ihåg att vår tjänst är kostnadsfri att använda och du förbinder dig inte heller till att gå vidare med de företag som kontaktar dig. Att hitta branschens bästa entreprenörer ska vara enkelt och kravlöst!

Vilka typer av tjänster kan jag få hjälp med?

Oavsett om det handlar om att låta en sotare inspektera så att dina rökkanaler är täta inför en kamininstallation, en årlig rutinsotning, mura om den förfallna skorstenen eller utföra en lättare skorstensrenovering så hittar du rätt person för jobbet här.

Längst ner på sidan kan du även se vad andra har ansökt om för tjänster, och som du ser finns det många olika behov av skorstenstjänster.

Vi samarbetar med ett företag som har en stor databas av yrkesprofessionella sotare, vilket betyder att när du skickar in din offertförfrågan så kommer de matcha din ansökan med precis rätt firmor i Norrköping.

Sedan kommer firmorna att kontakta dig med sina offerter, där du bland annat hittar kostnadsförslag. När du valt ut den firma som passar dig bäst så kan ni planera detaljerna för arbetet och sedan sätta igång!

Kom ihåg att...

Du som ansöker som privatperson har rätt att använda dig av ROT-avdraget på många skorstensarbeten!

Lycka till med att hitta din sotare i Norrköping!

Våra senaste förfrågningar

Caroline bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Två fritidshus

Klim bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Skiljevaggar otata mot angransande kanaler. Rokkanalen repareras invandigt i hela sin langd med keramisk massa.

Julia bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Flyttat in i ett hus där braskamin finns som inte är eldat i på en längre period. Vill kunna elda i denna så önskar hjälp någon slags besiktning av den.

Önskar svar på mail

Andrejus bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Jag har fritidshus i Nysättra, Norrtälje kommun. Beläggningen (beläggning, puts) av skorstenen på taket på mitt hus började rasa. Skorstenen är gjord av tegel. Jag skulle vilja renovera beläggningen. Skorstenen sotas regelbundet av Norrtäljesotarna AB. Den senaste sotning gjordes 2022.06.10. MVH Andrejus

Ionut-Clementin bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Hej. Vi behöver reparera skorsten.
Mvh Ionut

Johanna bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Kolla en öppenspis om den går att elda.

Barbro bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Renovera skorsten

Adam bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Har köpt gammalt torp som varit i drift ett par år sedan. Vill nu se om de funkar, eventuellt sotas. Det är 2 öppna 1 kakelugn och en köksspis
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.