Sotare i Norrköping

Letar du efter prisvärda murare och sotare i Norrköping? Skorstensarbeten.se gör det enkelt för privatpersoner, företag och organisationer att inhämta offerter på tjänster som exempelvis skorstenreparation, mura en ny skorsten, täta en skorsten och sota skorsten, i Norrköping med omnejd. 

Det finns många företag som utför skorstensarbeten i Norrköping – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

För att företagen ska kunna ge dig så bra kostnads- och projektförslag som möjligt rekommenderar vi att du fyller i din förfrågan så utförligt du kan. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika entreprenörer inom mureri och sotning i Norrköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Det är sedan helt upp till dig vilken av dessa du vill samarbeta med.

Kom ihåg att vår tjänst är kostnadsfri att använda och du förbinder dig inte heller till att gå vidare med de företag som kontaktar dig. Att hitta branschens bästa entreprenörer ska vara enkelt och kravlöst!

Vilka typer av tjänster kan jag få hjälp med?

Oavsett om det handlar om att låta en sotare inspektera så att dina rökkanaler är täta inför en kamininstallation, en årlig rutinsotning, mura om den förfallna skorstenen eller utföra en lättare skorstensrenovering så hittar du rätt person för jobbet här.

Längst ner på sidan kan du även se vad andra har ansökt om för tjänster, och som du ser finns det många olika behov av skorstenstjänster.

Vi samarbetar med ett företag som har en stor databas av yrkesprofessionella sotare, vilket betyder att när du skickar in din offertförfrågan så kommer de matcha din ansökan med precis rätt firmor i Norrköping.

Sedan kommer firmorna att kontakta dig med sina offerter, där du bland annat hittar kostnadsförslag. När du valt ut den firma som passar dig bäst så kan ni planera detaljerna för arbetet och sedan sätta igång!

Kom ihåg att...

Du som ansöker som privatperson har rätt att använda dig av ROT-avdraget på många skorstensarbeten!

Lycka till med att hitta din sotare i Norrköping!

Våra senaste förfrågningar

 • Elizabeth bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Besiktning och sotning av en skorsten på ett fritidshus
 • Per bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Installation och murning av vedspis, rivning av befintligt. Installation av vedkasett. Installation av insatser till båda eldstäderna.
 • Stefan bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Hej. I min stuga 2 mil från Lesjöfors finns en Murstock som är 100 år. Jag har en vedspis som är svåreldad och ryker in och en bergslagskamin som är otät och sprucken. Jag vill ha Hjälp med att få dessa att fungera bra.
 • Johanna bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Vill kolla rökkanaler och hur de går för att se hur möjligheten att sätta in braskamin ser ut.
 • Kristoffer bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Kristoffer
 • Emma bad om offert för Bygg & hantverkare - Murare
  Laga en läckande murad skorstenskanal, gärna med insattsrör. Bökig rökanal som ej är rakt murad och ovalformedrekant svänger i nedre kant 90grader in mot pannan. Total längd ca 6-7m.
 • Linda bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Sotning av skorsten i fritidshus
 • Peter bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Ommurning av skorstenar 2 st samt sätta på huv ovan tak , invändig tätning av Kakelugnar 2 st.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.