Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Sotare i Malmö

Letar du efter prisvärda murare och sotare i Malmö? Skorstensarbeten.se gör det enkelt för privatpersoner, företag och organisationer att inhämta offerter på tjänster som exempelvis skorstenreparation, mura en ny skorsten, täta en skorsten och sota skorsten, i Malmö med omnejd. 

Det finns många företag som utför skorstensarbeten i Malmö – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

För att företagen ska kunna ge dig så bra kostnads- och projektförslag som möjligt rekommenderar vi att du fyller i din förfrågan så utförligt du kan. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika entreprenörer inom mureri och sotning i Malmö kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Det är sedan helt upp till dig vilken av dessa du vill samarbeta med.

Kom ihåg att vår tjänst är kostnadsfri att använda och du förbinder dig inte heller till att gå vidare med de företag som kontaktar dig. Att hitta branschens bästa entreprenörer ska vara enkelt och kravlöst!

Vilka typer av tjänster kan jag få hjälp med?

Oavsett om det handlar om att låta en sotare inspektera så att dina rökkanaler är täta inför en kamininstallation, en årlig rutinsotning, mura om den förfallna skorstenen eller utföra en lättare skorstensrenovering så hittar du rätt person för jobbet här.

Längst ner på sidan kan du även se vad andra har ansökt om för tjänster, och som du ser finns det många olika behov av skorstenstjänster.

Vi samarbetar med ett företag som har en stor databas av yrkesprofessionella sotare, vilket betyder att när du skickar in din offertförfrågan så kommer de matcha din ansökan med precis rätt firmor i Malmö.

Sedan kommer firmorna att kontakta dig med sina offerter, där du bland annat hittar kostnadsförslag. När du valt ut den firma som passar dig bäst så kan ni planera detaljerna för arbetet och sedan sätta igång!

Kom ihåg att...

Du som ansöker som privatperson har rätt att använda dig av ROT-avdraget på många skorstensarbeten!

Lycka till med att hitta din sotare i Malmö!

Våra senaste förfrågningar

Ingela bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Jag har fått ärva en stuga som har en spisinsats i en öppen spis. Den är cirka 35 år gammal. Jag skulle vilja ha sotning av skorstenen och en undersökning som kan avgöra om jag kan byta spisinsats till en modernare.

Monica bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Hej, jag har en sommarstuga med en öppen spis som behöver sotas samt kontrolla om det ev går att installera en spiskassett och tips på modell som passar. Är inte där så ofta men min son kommer att åka dit på torsdag den 30/4 så…

Rebecca bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Behöver hjälp att mura vår skorsten innan den trillar isär. Behöver också ett skorsstensskydd tidsenligt ett hus från 1903. Kan ni hjälpa oss?

Johanna bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Har flyttat in i hus och skulle vilja ha den öppna spisen besiktad, den har inte använts på 13 år, vet ej riktigt vad som krävs men vill helt enkelt kolla så vi kan använda den.

Caroline bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Hej!
Jag undrar vad det skulle kosta att mura om en tegelskorsten ovan tak i en sommarstuga (ved-öppen spis). Den har lösa stenar och trasiga fogar och är tidigare egenmurad. Den består av ca. 50 tegelstenar. Tack för hjälpen!

Jag nås via mail.
MVH Caroline

Ulrika Elisabet bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Sotning av skorsten med braskamin Kopparberg

Annika bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Hej! Vi har en braskamin som är godkänd & fullt fungerande, men vill göra om den till en vanlig öppen spis

Mats bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Kontroll av nyinstallerad eldstad.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.