Sotare i Malmö

Letar du efter prisvärda murare och sotare i Malmö? Skorstensarbeten.se gör det enkelt för privatpersoner, företag och organisationer att inhämta offerter på tjänster som exempelvis skorstenreparation, mura en ny skorsten, täta en skorsten och sota skorsten, i Malmö med omnejd. 

Det finns många företag som utför skorstensarbeten i Malmö – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

För att företagen ska kunna ge dig så bra kostnads- och projektförslag som möjligt rekommenderar vi att du fyller i din förfrågan så utförligt du kan. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika entreprenörer inom mureri och sotning i Malmö kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Det är sedan helt upp till dig vilken av dessa du vill samarbeta med.

Kom ihåg att vår tjänst är kostnadsfri att använda och du förbinder dig inte heller till att gå vidare med de företag som kontaktar dig. Att hitta branschens bästa entreprenörer ska vara enkelt och kravlöst!

Vilka typer av tjänster kan jag få hjälp med?

Oavsett om det handlar om att låta en sotare inspektera så att dina rökkanaler är täta inför en kamininstallation, en årlig rutinsotning, mura om den förfallna skorstenen eller utföra en lättare skorstensrenovering så hittar du rätt person för jobbet här.

Längst ner på sidan kan du även se vad andra har ansökt om för tjänster, och som du ser finns det många olika behov av skorstenstjänster.

Vi samarbetar med ett företag som har en stor databas av yrkesprofessionella sotare, vilket betyder att när du skickar in din offertförfrågan så kommer de matcha din ansökan med precis rätt firmor i Malmö.

Sedan kommer firmorna att kontakta dig med sina offerter, där du bland annat hittar kostnadsförslag. När du valt ut den firma som passar dig bäst så kan ni planera detaljerna för arbetet och sedan sätta igång!

Kom ihåg att...

Du som ansöker som privatperson har rätt att använda dig av ROT-avdraget på många skorstensarbeten!

Lycka till med att hitta din sotare i Malmö!

Våra senaste förfrågningar

 • Niklas bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Har installerat insatskamin och vill få det arbetet som utförts besiktat med provtryckning mm.
 • Niclas bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Sota skorsten
 • Niclas bad om offert för Hem & Trädgård
  Sotning o ev tätning av skorsten
  1 skotten o 2 öppna spisar
 • Eivor bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Skorstensfejning
 • Erica bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Sotning och besiktning av en vedspis av typen Husqvarna 727.
  Torpet är beläget på Gräsö Östhammars kommun.
 • Jonas bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Laga en frostsprucken skorsten. Några stenar lösa men de flesta sitter fast. Tidigare oljepanna, nu bergvärme. Endast frånluftsventilation. 8 ST kanaler.
 • Gert bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Jag behöver renovera min skorsten utvändigt. Enligt en tidigare bedömning behöver den muras om. Skorstenen är 8-10 tegelstenar hög och sitter på ett fritidshus utanför Norrtälje.
 • Margareta bad om offert för Hem & Trädgård
  1.Sotning och avlägsnande av eventuella kajbon eller andra hinder i skorstenar på fastighet i Bergsjö, Nordanstigs Kommun. Vi har tre eldstäder där det är helt eller delvis stopp i rökkanalen (järnspis i kök, öppen spis i storstuga och kakelugn). Dessutom två fungerande kakelugnar.
  2. Insättning av...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.