Sotare i Malmö

Letar du efter prisvärda murare och sotare i Malmö? Skorstensarbeten.se gör det enkelt för privatpersoner, företag och organisationer att inhämta offerter på tjänster som exempelvis skorstenreparation, mura en ny skorsten, täta en skorsten och sota skorsten, i Malmö med omnejd. 

Det finns många företag som utför skorstensarbeten i Malmö – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

För att företagen ska kunna ge dig så bra kostnads- och projektförslag som möjligt rekommenderar vi att du fyller i din förfrågan så utförligt du kan. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika entreprenörer inom mureri och sotning i Malmö kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Det är sedan helt upp till dig vilken av dessa du vill samarbeta med.

Kom ihåg att vår tjänst är kostnadsfri att använda och du förbinder dig inte heller till att gå vidare med de företag som kontaktar dig. Att hitta branschens bästa entreprenörer ska vara enkelt och kravlöst!

Vilka typer av tjänster kan jag få hjälp med?

Oavsett om det handlar om att låta en sotare inspektera så att dina rökkanaler är täta inför en kamininstallation, en årlig rutinsotning, mura om den förfallna skorstenen eller utföra en lättare skorstensrenovering så hittar du rätt person för jobbet här.

Längst ner på sidan kan du även se vad andra har ansökt om för tjänster, och som du ser finns det många olika behov av skorstenstjänster.

Vi samarbetar med ett företag som har en stor databas av yrkesprofessionella sotare, vilket betyder att när du skickar in din offertförfrågan så kommer de matcha din ansökan med precis rätt firmor i Malmö.

Sedan kommer firmorna att kontakta dig med sina offerter, där du bland annat hittar kostnadsförslag. När du valt ut den firma som passar dig bäst så kan ni planera detaljerna för arbetet och sedan sätta igång!

Kom ihåg att...

Du som ansöker som privatperson har rätt att använda dig av ROT-avdraget på många skorstensarbeten!

Lycka till med att hitta din sotare i Malmö!

Våra senaste förfrågningar

 • Linn bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Kontroll och godkännande av insatt kassett i öppen spis
 • Anita bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Hej
  Besiktning av vedspis,kakelugn samt öppen spis i ett litet k-märkt hus.1,5 ml utanför Nyköping
 • Päivi bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Röret i skorstenen behöver bytas,( 7 meter) haft en liten skorstensbrand, sotare har varit här. Jag behöver en offert till försäkringsbolaget.
 • Susanne bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Har fåglar i skorstenen som jag vill ta bort
 • Casparis bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Hej,
  Plåten runt skorstenen har släppt runt både skorsten och i fogen. Så att vatten rinner ned utmed skorstenen vid kraftigt regn.
 • Margareta bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Mura om skorsten från nock. Skorsten med 12 kanaler
 • Alicja bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Jag vill få hjälp med att installera insatsrör i skorsten.

  Med vänlig hälsning//Alicja
 • Ola bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Jag har en kakelugn med eldningsförbud. Jag vill få undersökt vilka åtgärder som krävs för att häva eldningsförbudet. Det handlar om rökgaskanalen på vinden som går nära brännbart material.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.