Sotare i Jönköping

Letar du efter prisvärda murare och sotare i Jönköping? Skorstensarbeten.se gör det enkelt för privatpersoner, företag och organisationer att inhämta offerter på tjänster som exempelvis skorstenreparation, mura en ny skorsten, täta en skorsten och sota skorsten, i Jönköping med omnejd. 

Det finns många företag som utför skorstensarbeten i Jönköping – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

För att företagen ska kunna ge dig så bra kostnads- och projektförslag som möjligt rekommenderar vi att du fyller i din förfrågan så utförligt du kan. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika entreprenörer inom mureri och sotning i Jönköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Det är sedan helt upp till dig vilken av dessa du vill samarbeta med.

Kom ihåg att vår tjänst är kostnadsfri att använda och du förbinder dig inte heller till att gå vidare med de företag som kontaktar dig. Att hitta branschens bästa entreprenörer ska vara enkelt och kravlöst!

Vilka typer av tjänster kan jag få hjälp med?

Oavsett om det handlar om att låta en sotare inspektera så att dina rökkanaler är täta inför en kamininstallation, en årlig rutinsotning, mura om den förfallna skorstenen eller utföra en lättare skorstensrenovering så hittar du rätt person för jobbet här.

Längst ner på sidan kan du även se vad andra har ansökt om för tjänster, och som du ser finns det många olika behov av skorstenstjänster.

Vi samarbetar med ett företag som har en stor databas av yrkesprofessionella sotare, vilket betyder att när du skickar in din offertförfrågan så kommer de matcha din ansökan med precis rätt firmor i Jönköping.

Sedan kommer firmorna att kontakta dig med sina offerter, där du bland annat hittar kostnadsförslag. När du valt ut den firma som passar dig bäst så kan ni planera detaljerna för arbetet och sedan sätta igång!

Kom ihåg att...

Du som ansöker som privatperson har rätt att använda dig av ROT-avdraget på många skorstensarbeten!

Lycka till med att hitta din sotare i Jönköping!

Våra senaste förfrågningar

 • Marica bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Lagning skorsten, endast några av de övre tegelstenarna som måste bytas ut. Uppsättning av befintligt skorstensskydd.
 • Susanne bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Hej! Vill ha hjälp med att sota skorstenen.
 • Emil bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Vi är intresserade av att installera en braskamin som värmekälla (samt mysfaktor) på vår stora isolerade/inglasade altan.

  Altanen angränsar till vardagsrumsväggen och där har vi idag murstock med installerad energikassett. Sotaren besiktigade vår skorsten i somras och vi eldar ibland men inte som primär uppvärmningskälla....
 • Grete bad om offert för Hem & Trädgård
  Läcker in rök från skorsten.
 • Stefan bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Kontrollera installation av ny eldstad på Möja i Stockholms skärgård.
 • Micke bad om offert för Hus & Fastighet - Sotare
  Provtrycka skorsten innan montering av kamin
 • Marika bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Renovera skorsten, läcker i kanalerna, så ett nytt rör vore på sin plats.
 • Per bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Hej !
  Jag behöver hjälp att täta min skorsten på min sommarstuga.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.