Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Sotare i Jönköping

Letar du efter prisvärda murare och sotare i Jönköping? Skorstensarbeten.se gör det enkelt för privatpersoner, företag och organisationer att inhämta offerter på tjänster som exempelvis skorstenreparation, mura en ny skorsten, täta en skorsten och sota skorsten, i Jönköping med omnejd. 

Det finns många företag som utför skorstensarbeten i Jönköping – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

För att företagen ska kunna ge dig så bra kostnads- och projektförslag som möjligt rekommenderar vi att du fyller i din förfrågan så utförligt du kan. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika entreprenörer inom mureri och sotning i Jönköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Det är sedan helt upp till dig vilken av dessa du vill samarbeta med.

Kom ihåg att vår tjänst är kostnadsfri att använda och du förbinder dig inte heller till att gå vidare med de företag som kontaktar dig. Att hitta branschens bästa entreprenörer ska vara enkelt och kravlöst!

Vilka typer av tjänster kan jag få hjälp med?

Oavsett om det handlar om att låta en sotare inspektera så att dina rökkanaler är täta inför en kamininstallation, en årlig rutinsotning, mura om den förfallna skorstenen eller utföra en lättare skorstensrenovering så hittar du rätt person för jobbet här.

Längst ner på sidan kan du även se vad andra har ansökt om för tjänster, och som du ser finns det många olika behov av skorstenstjänster.

Vi samarbetar med ett företag som har en stor databas av yrkesprofessionella sotare, vilket betyder att när du skickar in din offertförfrågan så kommer de matcha din ansökan med precis rätt firmor i Jönköping.

Sedan kommer firmorna att kontakta dig med sina offerter, där du bland annat hittar kostnadsförslag. När du valt ut den firma som passar dig bäst så kan ni planera detaljerna för arbetet och sedan sätta igång!

Kom ihåg att...

Du som ansöker som privatperson har rätt att använda dig av ROT-avdraget på många skorstensarbeten!

Lycka till med att hitta din sotare i Jönköping!

Våra senaste förfrågningar

Sofia bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Skorsten ovan taket fick sprickor efter man sprängde och byggde om e 22 nära Linderöd. Behövs reparation av skorsten ovan tak.

payam bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Installera en kassett till öppenspis.

Michael bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Önskar offert på sotning och besiktning.

Lena bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Jag har en kamin monterad i min n gäststuga, och öppnat upp för rör på väggen bakomkaminen, så nu saknas bara röret som behöver vinkel och montering

Anna bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Vi har ett relativt nyinköpt fritidshus med skorsten och eldstad/vedeldad ugn i köket, som vi skulle behöva hjälp med att se över. Det är ett torp från 1890-talet. Fastigheten har adress Norrby 123, Fellingsbro.

Carola bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Hej! Jag behöver få min skorsten sotad, o sätta kåpa över den! Stegen har åkt från taket m snön förut, så den behöver ju sättas tillbaka! Kan jag få offerter från olika företag!
Tack Mvh Carola ????

Greta bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Sotning av skorsten/vedugn i kök (på en tvåvåningsvilla).
Inga plattor utan endast bänkskiva i trä ovanpå ugn. Vet inte när skorstenen sist sotades/användes.
Kråkor byggt bo i skorsten.

Shamy bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

E det nåt som man måste vårda öppen spis med efter 10 år ! Jag har inga problem med det och den fungerar bra men jag undrar om det nåt jag har missat
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.