Sotare i Helsingborg

Letar du efter prisvärda murare och sotare i Helsingborg? Skorstensarbeten.se gör det enkelt för privatpersoner, företag och organisationer att inhämta offerter på tjänster som exempelvis skorstenreparation, mura en ny skorsten, täta en skorsten och sota skorsten, i Helsingborg med omnejd. 

Det finns många företag som utför skorstensarbeten i Helsingborg – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

För att företagen ska kunna ge dig så bra kostnads- och projektförslag som möjligt rekommenderar vi att du fyller i din förfrågan så utförligt du kan. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika entreprenörer inom mureri och sotning i Helsingborg kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Det är sedan helt upp till dig vilken av dessa du vill samarbeta med.

Kom ihåg att vår tjänst är kostnadsfri att använda och du förbinder dig inte heller till att gå vidare med de företag som kontaktar dig. Att hitta branschens bästa entreprenörer ska vara enkelt och kravlöst!

Vilka typer av tjänster kan jag få hjälp med?

Oavsett om det handlar om att låta en sotare inspektera så att dina rökkanaler är täta inför en kamininstallation, en årlig rutinsotning, mura om den förfallna skorstenen eller utföra en lättare skorstensrenovering så hittar du rätt person för jobbet här.

Längst ner på sidan kan du även se vad andra har ansökt om för tjänster, och som du ser finns det många olika behov av skorstenstjänster.

Vi samarbetar med ett företag som har en stor databas av yrkesprofessionella sotare, vilket betyder att när du skickar in din offertförfrågan så kommer de matcha din ansökan med precis rätt firmor i Helsingborg.

Sedan kommer firmorna att kontakta dig med sina offerter, där du bland annat hittar kostnadsförslag. När du valt ut den firma som passar dig bäst så kan ni planera detaljerna för arbetet och sedan sätta igång!

Kom ihåg att...

Du som ansöker som privatperson har rätt att använda dig av ROT-avdraget på många skorstensarbeten!

Lycka till med att hitta din sotare i Helsingborg!

Våra senaste förfrågningar

 • Patrik bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Besiktning/provtryck på nyinsatt kamin
 • inger bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Sætta upp en skorsten som skall sitta utvændigt på ett 1 1/2 plans hus
  Mvh. Inger
 • Christina bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Önskar få en kamin installerad rör finns. Godkänt från kommunen.
 • Rose-Marie bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Skorstenen läcker. Eldningsförbud. Vill ha den lagad. Vilket sätt är bäst. Lagning av mur eller rör?
 • Rose-Marie bad om offert för Bygg & hantverkare - Snickare
  Jag har en skorsten med 7 kanaler. Det är stopp i 4 av dem, 1 delar sig så det går inte att se vilket skick den är i, 1 är helt okej och i 1 sitter det ett insatsrör som är i dåligt skick.
  Jag...
 • Ingvor bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Skorstensreparation
 • Therese bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Hej! Vi skulle vilja sätta in en kamin i hallen precis där murstocken går och behöver ha hjälp med installation och provtryck om murstocken går att använda som den är eller om det behövs nya rör.
 • Katrin bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Laga överdel på skorsten . Äldre fritidshus. Skorsten uppförd ca 1963 Önskar kåpa över skorstenen samt provtryckning.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.