Sotare i Helsingborg

Letar du efter prisvärda murare och sotare i Helsingborg? Skorstensarbeten.se gör det enkelt för privatpersoner, företag och organisationer att inhämta offerter på tjänster som exempelvis skorstenreparation, mura en ny skorsten, täta en skorsten och sota skorsten, i Helsingborg med omnejd. 

Det finns många företag som utför skorstensarbeten i Helsingborg – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

För att företagen ska kunna ge dig så bra kostnads- och projektförslag som möjligt rekommenderar vi att du fyller i din förfrågan så utförligt du kan. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika entreprenörer inom mureri och sotning i Helsingborg kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Det är sedan helt upp till dig vilken av dessa du vill samarbeta med.

Kom ihåg att vår tjänst är kostnadsfri att använda och du förbinder dig inte heller till att gå vidare med de företag som kontaktar dig. Att hitta branschens bästa entreprenörer ska vara enkelt och kravlöst!

Vilka typer av tjänster kan jag få hjälp med?

Oavsett om det handlar om att låta en sotare inspektera så att dina rökkanaler är täta inför en kamininstallation, en årlig rutinsotning, mura om den förfallna skorstenen eller utföra en lättare skorstensrenovering så hittar du rätt person för jobbet här.

Längst ner på sidan kan du även se vad andra har ansökt om för tjänster, och som du ser finns det många olika behov av skorstenstjänster.

Vi samarbetar med ett företag som har en stor databas av yrkesprofessionella sotare, vilket betyder att när du skickar in din offertförfrågan så kommer de matcha din ansökan med precis rätt firmor i Helsingborg.

Sedan kommer firmorna att kontakta dig med sina offerter, där du bland annat hittar kostnadsförslag. När du valt ut den firma som passar dig bäst så kan ni planera detaljerna för arbetet och sedan sätta igång!

Kom ihåg att...

Du som ansöker som privatperson har rätt att använda dig av ROT-avdraget på många skorstensarbeten!

Lycka till med att hitta din sotare i Helsingborg!

Våra senaste förfrågningar

 • Rita bad om offert för Hus & Fastighet - Sotare
  Hyresvärden vet inte när det senast sotats och tryckmäts. Det finns en stor öppen spis, en kamin och en gammal vedspis som jag använder och de fungera bra. Vill dock försäkra mig om att det inte finns ngt läcka eller dylikt då vinden är full...
 • Dan bad om offert för Hus & Fastighet - Sotare
  Hej,

  Vi har köpt ett hus från 1957 med två öppna spisar för ett par månader sedan. Den senaste inspektionen gjordes 2011 och var utan anmärkning. Vi skulle vilja sota och även få en professionell bedömning på status av anläggningen.
 • Thomas Brok bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Hej Jeg skal renovera min skorsten og leter efter en mura som har erfaring med dette. Det er toppen der er blevet gammel og slidt så der er løse sten. Den Det er mindst 2 meter af toppen der skal muras om.
  Mit hus ligger 2...
 • Michaela bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Rådfrågning om installation av braskamin, placering mm.
 • Grethe bad om offert för Hus & Fastighet - Sotare
  Vill ha en prisuppgift på vad det kostar med en sotning.
  Tack på förhand!
 • Nils bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Besiktning nyinstallerad braskamin
 • Anna bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Tätning av skorsten samt kakelugnar i fritidshus.
 • Morgan bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Finns idag en öppen kamin med eldningsförbud o jag undrar om pris med insatskamin o arbete, offert på detta

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.