Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Sotare i Helsingborg

Letar du efter prisvärda murare och sotare i Helsingborg? Skorstensarbeten.se gör det enkelt för privatpersoner, företag och organisationer att inhämta offerter på tjänster som exempelvis skorstenreparation, mura en ny skorsten, täta en skorsten och sota skorsten, i Helsingborg med omnejd. 

Det finns många företag som utför skorstensarbeten i Helsingborg – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

För att företagen ska kunna ge dig så bra kostnads- och projektförslag som möjligt rekommenderar vi att du fyller i din förfrågan så utförligt du kan. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika entreprenörer inom mureri och sotning i Helsingborg kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Det är sedan helt upp till dig vilken av dessa du vill samarbeta med.

Kom ihåg att vår tjänst är kostnadsfri att använda och du förbinder dig inte heller till att gå vidare med de företag som kontaktar dig. Att hitta branschens bästa entreprenörer ska vara enkelt och kravlöst!

Vilka typer av tjänster kan jag få hjälp med?

Oavsett om det handlar om att låta en sotare inspektera så att dina rökkanaler är täta inför en kamininstallation, en årlig rutinsotning, mura om den förfallna skorstenen eller utföra en lättare skorstensrenovering så hittar du rätt person för jobbet här.

Längst ner på sidan kan du även se vad andra har ansökt om för tjänster, och som du ser finns det många olika behov av skorstenstjänster.

Vi samarbetar med ett företag som har en stor databas av yrkesprofessionella sotare, vilket betyder att när du skickar in din offertförfrågan så kommer de matcha din ansökan med precis rätt firmor i Helsingborg.

Sedan kommer firmorna att kontakta dig med sina offerter, där du bland annat hittar kostnadsförslag. När du valt ut den firma som passar dig bäst så kan ni planera detaljerna för arbetet och sedan sätta igång!

Kom ihåg att...

Du som ansöker som privatperson har rätt att använda dig av ROT-avdraget på många skorstensarbeten!

Lycka till med att hitta din sotare i Helsingborg!

Våra senaste förfrågningar

Maria bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Behöver offert på att antingen montera en godkänd takstege på ett papptak så att sotning kan ske från taket eller att göra en sotningslucka inne så att sotning kan ske underifrån. Det är en rörspis med två kanaler. Huset ligger utanför Brösarp.

karin bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

PROVTRYCKNING EV GLIDGJUTNING KOSTNADSFÖRSLAG

Therese bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Har en öppen spis som vi har eldat i tidigare, för mysfaktorn. Men ej eldat på ett år nu och skulle vilja ha hjälp med att kolla över så vi kan elda i den utan brandrisk och rökskaddor. Dock ingen stege upp till skorstenen.

Markus bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Hej, vill få min skorsten renoverad ovan tak i en villa från 1925. Ett antal tegelstenar är frostskadade och fogar har vittrat sönder. Rökkanal renoverades 2017 i samband med att en kamin installerades. Vill behålla gammal stil på skorstenen. Kan skicka bilder på begäran.

Jan bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Behöver en stege till taket

Heiko bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Hallå. Jag köpte huset stensjö 345 2019. I huset finns en condura kamin. Jag vill rengöra skorstenen. kan du göra det här jobbet? Jag kommer att vara där till den 6 augusti. Jag gillar att höra från dig. Hälsningar…

Josef bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Behöver hjälp med återgälda skorstenen i stugan.

Ales bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten

Befintlig skorsten i tre våningar, där våning 2 har en öppen spis på 1/4 av skortenens tvärsnitt, önskas utökas till 1/2 av ytan som öppen spis. Behöver alltså stöttas upp, öppnas, samt stödjas(?) för att skortenen som helhet skall ha tillfredsställande hållfasthet.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.