Sotare i Göteborg

Letar du efter prisvärda murare och sotare i Göteborg? Skorstensarbeten.se gör det enkelt för privatpersoner, företag och organisationer att inhämta offerter på tjänster som exempelvis skorstenreparation, mura en ny skorsten, täta en skorsten och sota skorsten, i Göteborg med omnejd. 

Det finns många företag som utför skorstensarbeten i Göteborg – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

För att företagen ska kunna ge dig så bra kostnads- och projektförslag som möjligt rekommenderar vi att du fyller i din förfrågan så utförligt du kan. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika entreprenörer inom mureri och sotning i Göteborg kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Det är sedan helt upp till dig vilken av dessa du vill samarbeta med.

Kom ihåg att vår tjänst är kostnadsfri att använda och du förbinder dig inte heller till att gå vidare med de företag som kontaktar dig. Att hitta branschens bästa entreprenörer ska vara enkelt och kravlöst!

Vilka typer av tjänster kan jag få hjälp med?

Oavsett om det handlar om att låta en sotare inspektera så att dina rökkanaler är täta inför en kamininstallation, en årlig rutinsotning, mura om den förfallna skorstenen eller utföra en lättare skorstensrenovering så hittar du rätt person för jobbet här.

Längst ner på sidan kan du även se vad andra har ansökt om för tjänster, och som du ser finns det många olika behov av skorstenstjänster.

Vi samarbetar med ett företag som har en stor databas av yrkesprofessionella sotare, vilket betyder att när du skickar in din offertförfrågan så kommer de matcha din ansökan med precis rätt firmor i Göteborg.

Sedan kommer firmorna att kontakta dig med sina offerter, där du bland annat hittar kostnadsförslag. När du valt ut den firma som passar dig bäst så kan ni planera detaljerna för arbetet och sedan sätta igång!

Kom ihåg att...

Du som ansöker som privatperson har rätt att använda dig av ROT-avdraget på många skorstensarbeten!

Lycka till med att hitta din sotare i Göteborg!

Våra senaste förfrågningar

 • Fredrik bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Sotning av skorsten med tre kanaler. En till braskamin. En till vedspis i köket. En till köksfläkten
 • gunnar bad om offert för Hus & Fastighet - Sotare
  behöver hjälp att sota skorstenen
 • ingela bad om offert för Hus & Fastighet - Sotare
  rensning och sotning av skorsten.
 • Tommy bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Hej. Funderar på att köpa en fastighet i Överhogdal Olagården 502.Överhogdal 10:10.Min fundering är nu vilket skick skorstenen är i.Nu finns en öppen spis på plan 3 på plan 2 kök har det nog setat en vedspis.Plan 1 Pannrum har det en gång...
 • Magnus bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Montage av kamin med skorsten med besiktning samt besiktning av imkanal. Ramsö, Vaxholm
 • Maya bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Sotning av skorsten till huset
 • Eva bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Renovering av min skorsten i stugan i norra gäddvik Luleå
 • Göran bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Jag skulle behöva hjälp med att mura om min skorsten från nock och uppåt. Det är 15 varv på höjden och 3 stenar på bredden. Jag har även en läcka mellan en kanal och ventilations pipan. Läckan är enlig sotaren ca: 2 m åvan golv...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.